Klemensson Machining AB

Specialmaskin

Kontraktstillverkning

Här på Klemensson Machining erbjuder vi omfattande tjänster inom kontraktstillverkning för att möta dina specifika produktionsbehov. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vår avancerade tillverkningskapacitet och expertis, vilket möjliggör en kostnadseffektiv och högkvalitativ produktion av dina produkter. Utforska våra tjänster och upptäck hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina produktionsmål på ett effektivt och pålitligt sätt.

Vad är kontraktstillverkning?

Kontraktstillverkning är en affärsmodell där ett företag anlitar en extern tillverkare för att producera sina produkter. Detta arrangemang möjliggör för företag att fokusera på kärnkompetenser som design, marknadsföring och distribution, medan tillverkningen hanteras av en specialiserad tillverkare med expertis och kapacitet för att producera högkvalitativa produkter.

Hur ser vår process ut vid kontraktstillverkning?

Vår process för kontraktstillverkning är noggrant utformad för att säkerställa effektivitet och hög kvalitet i varje steg:

 1. Kundkonsultation: Vi börjar med en detaljerad diskussion för att förstå dina produktionsbehov och mål.
 2. Design och planering: Vårt team arbetar tillsammans med dig för att utveckla detaljerade planer och designritningar som uppfyller dina specifikationer.
 3. Materialval: Vi hjälper dig att välja de bästa materialen för dina produkter baserat på prestanda, hållbarhet och kostnad.
 4. Prototyptillverkning: Innan massproduktion påbörjas, tillverkar vi en prototyp för att säkerställa att alla krav och specifikationer uppfylls.
 5. Produktion: Med hjälp av avancerad teknik och moderna tillverkningsmetoder producerar vi dina produkter i önskad kvantitet och kvalitet.
 6. Kvalitetskontroll: Varje produkt genomgår rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller högsta standard.
 7. Leverans: Vi hanterar logistiken och säkerställer att dina produkter levereras i tid och enligt överenskommelse.

Vad finns det för användningsområden för kontraktstillverkning?

Kontraktstillverkning används inom en rad olika industrier och för många olika typer av produkter. Vanliga användningsområden inkluderar elektronik, medicinteknik, fordonskomponenter, konsumentprodukter och industrimaskiner. Denna metod är särskilt fördelaktig för företag som vill skala upp produktionen utan att investera i egen tillverkningskapacitet.

I vilka material kan vi göra upp kontraktstillverkning?

Vi erbjuder kontraktstillverkning i en mängd olika material för att möta dina specifika behov:

 1. Plast: ABS, polykarbonat, nylon och andra tekniska plaster.
 2. Metall: Aluminium, rostfritt, stål, titan och andra metaller.
 3. Kompositer: Kolfiber och glasfiber.
 4. Gummi: För flexibla och elastiska delar.

Genom att erbjuda ett brett spektrum av material kan vi säkerställa att dina produkter tillverkas med rätt egenskaper för att uppfylla dina krav och förväntningar.

Vanliga frågor om kontraktstillverkning

Vad kostar kontraktstillverkning?

Kostnaden för kontraktstillverkning varierar beroende på faktorer som materialval, produktens komplexitet, produktionsvolym och specifika krav. För att få en exakt prisuppgift, vänligen kontakta oss med detaljerna för ditt projekt så kan vi ge en skräddarsydd offert.

Hur lång är leveranstiden för kontraktstillverkning?

Leveranstiden för kontraktstillverkning beror på projektets omfattning och komplexitet, samt tillgängligheten av material och produktionskapacitet. Vanligtvis tar det mellan 4 till 12 veckor från designgodkännande till färdig produkt, men exakta tidsramar diskuteras och fastställs vid projektstart.

Vad finns det för fördelar med kontraktstillverkning?

Kontraktstillverkning erbjuder kostnadseffektivitet och flexibilitet, eftersom det eliminerar behovet av stora investeringar i egen produktionsutrustning och anläggningar. Dessutom får du tillgång till specialiserad expertis och avancerad teknik, vilket kan leda till högre produktkvalitet och snabbare tid till marknad.